Jul 9, 2010, 6:50 PM

Името ми е Себичност 

  Poetry » Other
660 0 0

Двуличница. Със затворени очи
се моля. Да не би да видиш
себе си там. Отразен.
Изгарят пръстите, докоснали
икона. Без вяра
пропуква се живота ми
по линията на невъзможното. Сълзи
от кръв проливат
заради мен.
Механично. Всичко. Е.
Утре развратница съм и
удрят ме - себеподобните ти.
Мъже. Удоволствие
изпитват. И задават въпроси.
Името ми е Себичност.
А Страстите ми са Христови.
В тъмното
не ме разпознаваш,
а аз се усмихвам. Разминаване
на души и погледи, нарочно е.
Защото аз така казвам.
Рискувам и... продължавам.
А (к)раят е новото начало.
Да бъда - това умея.
Възкръсвам.

Да си кажем истината -
да посрамим Дявола.

© Самота All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??