Jun 27, 2016, 8:21 AM

Иносказателно 

  Poetry » Other
482 2 7

преди да се превърне в ден

нощта в прозореца се спря

огледа пламналото си лице

намръщи се на дългата коса

 

надникна в сянката на сън

прибра последната звезда

усмихна се на нещо свое

и смигнаха си с вярната луна

 

полекичка запътиха се двете

към билото на онзи хоризонт

докоснаха за миг ръцете си

едва тогава слънцето изгря

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??