Mar 21, 2012, 2:56 PM

Искам да напиша стих със сърцето 

  Poetry » Love
1071 0 6

 

 

 

Къде са ми римите, дали някой взел ги е.

Ами думите, произлизащи от душата.

Дали той, когато си тръгна, отнел ги е,

а в замяна на мен ми дари самотата.

 

Къде е вдъхновението, което някога имах,

той лоша шега ли си прави със мен.

Но защо аз нищо от него не взимах,

а той покори ме под тъжния плен.

 

Къде е музата, която в мен гореше.

Пак той ми я взе, открадна и моите слова.

Защо винаги мен ме болеше,

а него веднъж не го заболя.

 

Искам отново да пиша не със ръцете,

не банални и прости слова.

Искам да пиша стих със сърцето,

да се ниже от мойта душа.




 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??