Mar 1, 2009, 10:37 AM

Искам да си отида "от крак" 

  Poetry » Other
564 0 10

Най-жестоката мартеница - кръв по снега...

Купчина желязо... Натрошени стъклата...

Неразцъфнала остана тук пролетта.

Тежка сълза. Кално в душата.

 

В зелените пъпки люлякът ври,

а аз ти поднасям цветя...

Побелели са, синко, мойте коси

и ми трепери ръката...

 

Моля Те, Господи, Миличък Боже,

в Теб са очите ми пак,

Някога... Искам... Дали ще да можеш

да си ме вземеш "от крак".

 

01.03.2009

Русе

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??