Nov 25, 2009, 11:53 AM

Искри 

  Poetry » Love
567 0 2

Твоя съм. Не търси онези очи,
които паля, когато не те усещам.
Твоя съм. И ако искаш да ме боли,
само от твоя дъх гаснат моите свещи.

Твоя съм. И ако някога тъна във мрак,
не тебе искам да почерня,
а себе си, защото не зная как
те обичам с душа, отдавна останала безверна.

Твоя съм. И ако, с искра неволна,
превърна нас в агонична клада, 
не ме търси  след туй депресирана и болна -
без теб и секунда за вдишване не ще си  оставя.

25.11.2009г. 
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??