Нужни са не само чувства,
нужни са сърце, душа и страст...
една магия, която очарова
дори изстрадала душа.
Магията, таз същата,
която кара... сърцето да кърви!?
Да иска да повтаря грешки и лъжи.
В екстаза новолунен показва ти света.
Прости ми, каза само...
и моля, човек си остани.
Горчи в устата, пелинът се разпръсква,
а ти сърце, защо кървиш?
Бях с теб и пак във трудност ще остана.
Ръце напукани на теб ще подаря.
Не се страхувай, доброто побеждава,
светът държи се на това.
© Ангел All rights reserved.