Dec 5, 2008, 9:10 PM

истинска 

  Poetry
881 0 9
Дъхът ти стопля моето легло
                         и става горещо.
Две огнени ръце -
                     като езици,
ме лизват в пламналата пещ.
Потапям се и олеквам
                    като хляб изпечен.
Като хляб съм истинска -
                                    вкуси ме!
Нека този миг е вечен!

© Мария Табакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??