Apr 26, 2014, 9:24 PM

Избледняла надежда 

  Poetry » Love
456 0 0

Желанието, любовта и самотата,

породени от ориса на чара, красотата.

Обичаш или мразиш ти не знаеш,

в хаоса попаднал си дори да не желаеш.

 

Объркан от мислите си бягаш в тъмнината.

Ридаеш, страдаш в бездната позната.

Крещиш объркан вече,

едва ли е за първи път.

Сълзите не възпираш, като порой се стичат,

накарай ги да спрат.

 

Това чувство познато е до смърт.

Болката жестока в теб е,

отговорна си за своята скръб.

 

Бори се, знай, не се предавай

всичко има своя край.

В ридания и скръб обзета

ще намериш нейде своя рай.

 

Но уви, усмивка на лицето ти не грейна.

В теб са тези спомени, тъги.

Със сълзи в очите болката изчезна,

кръвта начало сложи на щастието ти.

© Габриела Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??