Nov 12, 2020, 7:28 PM

Изгрев като захарен памук 

  Poetry » Landscape
367 6 8

Изгрев като захарен памук,
в розови дантели по небето,
капе по вълните там и тук,
като ключ от щастие ми свети.

Пясъкът - златист, непипан смях
чака ме сред чайките да прихна,
кацам във мечта с вроден замах
и тъгите чак ще ги усмихна.

Влизам в шоколадовия ден
с топли, цветни и игриви чувства
и сърцето тананика в мен,
всичко ми е ведро, и е вкусно.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??