Nov 8, 2005, 8:26 PM

Изгубена 

  Poetry
664 0 0
     
     Тънка завеса е времето,
         на моите мисли,
     на моите сънища
        утрото.
   А утре е нейде далече,
   а утрото няма го вече.
     Как се изгубих
                    незная,
  път как да намеря
         в безкрая
       на мисли
               на сънища
  изгубени стенат
   моите пътища.
  

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??