Aug 25, 2012, 10:27 AM

Изгубих същността си... 

  Poetry » Other
1167 0 2

Изгубих същността си... 

 

Изгубих същността си,

а може би пък ти ми я отне.

Аз толкова обичах и се радвах -

сега сълза съм, от голямото море.

 

Сега се сливам с вълните.

Сега просторът ми се вижда до безкрай.

Сега събирам се в шепа

и изгубвам себе си до край.

 

Отвори очи - огледай се...

Виж болката, която в мен расте.

За една усмивка твоя -

бих преплувала безширното море!

 

Катя Михайлова

 

© Катя Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??