Jan 16, 2007, 11:54 AM

Измерване 

  Poetry
670 0 17

 

 

Вече измервам времето с твоите думи,

с всяко докосване

и ласка...

с онези мигове на близост помежду ни

и необходимост

страстна...

Няма минути...има пулс с неравен ритъм,

нежно дихание

и трепет,

а часовете – с всяко “липсваш ми” отчитам,

с протяжен  тъжен

шепот...

Със твоя поглед, пълен с обич и желание

изгрява утро

златно,

а щом престанеш да ме гледаш със внимание –

настъпва нощ

в душата...

Тогава идват ми на помощ всички спомени,

задвижват пулса

глъхнещ,

прескачат в такт със всички жестове проронени,

от твойте жадни

пръсти...

 

16.01.2007

 

© Дидислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??