Aug 21, 2017, 4:02 PM

Изтичане 

  Poetry » Love
395 1 4

Мечтаех си с теб да говорим -

в уют свежозимен, сърдечен -

свободни, добри, светлотворни...

Но зимата взе, че изтече...

 

С душа благолятна жадувах -

да бъдем през летните вечери

щастливи, любовно да плуваме...

Но лятото взе, че изтече...

 

Копнеех за вечни, възвишени,

чудесни дела, доброречия...

Но както си мислех и пишех,

животът ми взе, че изтече...

 

Марин Тачков

17-19 август 2017 г.

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??