Dec 20, 2022, 5:45 PM

Изваяна от слънчевото злато 

  Poetry » Love
635 3 5

Напълних си очите да те гледам,

но все не мога да ти се наситя!

А искам пак и пак да те погледам,

че моето сърце за тебе пита!

 

И сякаш във вълшебство си живяла,

докосната с любов от боговете - 

усмивка и сълзица прекипяла,

разцъфнала по изгрев в нежно цвете!

 

Жена неземна - ангелски красива,

изваяна от слънчевото злато,

обичана и истински щастлива

в космическия мир сред необята!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??