Feb 14, 2010, 9:56 PM

Желание 

  Poetry » Love
653 0 1


Не те видях с очите си,
не исках тялото да бъде праг,
видях ореола на мечтите ти
и болката по святото у теб узнах.

Не желаех  чувства  слепи,
непризнати от нестихнала тъга,
не можех да открадна и съня ти, 
превърнат в блян за твоята душа.

Не виждах думите изречени, но...

чувах удара на полудялото сърце
и устни, на желания обречени,
как рисуват онемели цветове.

Тайно пожелах съдбата ти
на моя пристан да се спре
и да позволиш мечтата ми,
да бъде част от твоите светове.

© Йордан Малинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??