Mar 15, 2023, 8:39 PM

Жената в огледалото 

  Poetry » Phylosophy, Other
729 9 21

Аз ли съм онази в огледалото,

с бръчици от смях покрай очите,

влюбена в зеленото и бялото,

в приказките, в хората открити.

 

Аз ли съм онази в огледалото,

вечно любопитна да открива

как се свързват частите на цялото,

за да е развръзката щастлива.

 

Аз ли съм онази в огледалото,

неумееща да се преструва,

за която даже и раздялата

е възможност да се излекуваш.

 

Аз ли съм онази в огледалото

с лудата потребност да обича

и сърцето си докрай раздала, тя

пак се учи Любовта да срича.

 

Срещам погледа си в огледалото.

Боже, колко съм се променила!

Дълъг път изминах от началото,

но животът ме дари със сила!

© Nina Sarieva All rights reserved.

The work is a contestant:

Когато срещу мен е огледалото »

3 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??