Jan 18, 2008, 9:09 PM

Живот 

  Poetry » Phylosophy
850 0 7

  Живот


    Родих се в едната самота
    от полъха на северния вятър,
    бях влюбена единствено в нощта
    и плащах скъпо и залъка
    на мойта нежна тишина.


    Във миг един, от Бог избран,
    аз срещнах истинската съвест
    и влюбих се, продавах всичко
    на дявола единствено с присъди.


    Баща ми, Бога, ме съди,
    сърцето ми на две
    раздра и тишината.

   
    Любов и малките лъжи влюби,
    да има нежност в тишината.
    Семейство, Бог и дом,
    и царство аз познах.


    От трона се отказах,
    за да имам всичко.
    Любов, с кинжал убий ме
    в кръвожадната печал.


    Да! Аз всичко имам,
    даже царството на ада.

© Елеонора Миладинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??