Sep 25, 2015, 7:50 AM

Животът кръговратно остаря 

  Poetry » Phylosophy
400 0 1

 

Животът кръговратно остаря,

подрежда дните сиви своеволно,

от болка вляво – всичко опустя

в очаквания тъжно-анаболни…

 

Небето все тъй синьо се простира,

без страст приема нечии съдби,

и винаги за всекиго намира се

ту облаче, ту – грейнали звезди.

 

И някак, в ежедневния баланс,

спокойно се намърдва самотата,

сама душа – в самотен реверанс,

на себе си изпява две сонати…

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тази тема е много близка до мен.
    Казала си го съвсем точно: "животът кръговратно остаря"...
    Уви...
    Поздрави!
Random works
: ??:??