Dec 5, 2014, 9:57 PM

Как прекрасна си!... 

  Poetry » Love
1384 2 0

Как ти отива тази усмивка,

как пръска любовните трели,

смаяно слънцето как ти завижда,

че твоята прелест не взело.


Колко си хубава, знаеш ли, мила,

в очите ти как бликат мечти

и как не стигат стотици признания

за теб как бих свалял звезди.


Как небето въздъхва възлюбено

щом зърне те само за миг,

вятърът щур омагьосан принуден е

да потръпва пред чудния лик.


Да ти падне в нозе без дихание,

позабравил ревнива луна,

твойта хубост обгърнал с желания,

нарисувал лика ти в снега.


Как прекрасна си, знаеш ли, мила,

как пред теб светът се е спрял,

дарил бих да те имам и дните си

и минутка без теб не живял.



© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??