Nov 5, 2008, 9:34 AM

Как ти е без мен? 

  Poetry
594 0 2
Сиво ли ти е? На мислите.
Избягаха ти цветовете.
Дори очите ти, безизразно пречистени,
в сребърни отенъци, безжизнено светят.

Бледо ли ти е? На чувствата.
Равнодушно, самотно събуден,
пиеш кафе с подсладители изкуствени,
в книжно мълчание прокуден.

Гузно ли ти е? За мене.
Аха, не помниш какво било вина.
Но аз съм цветна и ярка. А ти злобееш без време,
интелигентно намусен. Предателството не носи власт, а самота.


05.11.2008г.
гр. Пловдив




Няма подкатегория. Тази поезия идва вследствие на любовта, но вече никак не е любовна.

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??