Dec 14, 2017, 12:29 AM

Картина на наш’то време 

  Poetry » Civilian
1000 3 4

Плеймейтка до анабол.
С лопата да ги ринеш.
На фона на полупразен (3388-ия!) мол
за Instagram се снимат.
На него така му се спи…
че не му е важно с колко.
А тя тъй обича шума на пари,
че на колене стои и се… моли.
Тя му рецитира статуси от Коелю –
впечатляваща визитка!
Село, село, град не видело…
… бил любимият ѝ… композитор.
Довчера „фона на… фона“,
днес открива жълтите павета,
а с тях и дръжката на микрофона –
готова е за… дуети!!!
А ти, нищо и никой,
учиш и с нокти се бориш,
за да проумееш и свикнеш,
че тук оцеляват само коври!
Куц, а и кьорав БГ век.
УУУникални сме, абсолютно!
За това, че си свестен човек,
only God can judge you!*

 

Йордан Гергов
_________________________________________________________________________
*„Само Господ може да те съди“ (от англ.) → крилат надпис, който, за добро утро или
лека нощ, (без)известни миски и плеймейтки умират да си татуират върху баджак
или гръд, опитвайки се да изразят интелектуална (не?)мощ

© Йордан Гергов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??