May 17, 2007, 12:32 PM

Като разкъсана струна 

  Poetry
911 0 6
Като разкъсана струна
стоя, превита от удара -
получих шамар от съдбата,
зашлеви ме, като непослушна дъщеря!

С какво сгреших,
че обичам искрено и вярно
или, че съм наивна и допускам
всеки да ми дава посоки в живота -

а те, всички ме тласкаха към пропастта,
принудиха ме да съм им робиня.
Какво да направя? Такава съм.
Всеки е себе си, но не всеки лази в пепелта.

Заболя ме от поредния шамар.
Опитах се да се изправя,
но тя (съдбата) ми се изсмя в лицето
и заля ме с поредната "доза" кал!

© Радостина Каракчиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??