Той бе музикант,
а тя - самотно сираче.
Той казва се Кенан,
Ламиа все за него плаче.
Тайно обичаха се те,
тяхната любов бе силна и истинска.
Тя роди му прекрасно дете,
но обстоятелствата ги разделиха.
Раздели ги принцеса Джавидан,
жена коварна, завистлива.
В сърцето ù има омраза като океан,
поразява всичко с нейната отрова.
Но знам, че Кенан и Ламиа
ще бъдат отново щастливи.
Свързва ги тяхното дете,
ще настъпят мигове по-красиви.
Този стих го посветих на актьорите, които ме завладяха с ролите си и силното излъчване (Аслъ Тандоган и Бурак Хаккъ), от турския филм "Мелодията на сърцето"
© Пролетното момиче All rights reserved.