Косите ти са нежен лунен цвят,
прозорци са очите на душата.
Усмивка със вълшебен аромат,
аура виждам в любовта ти.
Рисуваш с нея чудни светове,
в картини пъстри, непозанати.
Видяни само в сънищата цветове,
в реалност блясват чудновати.
Навяваш като лек вечерн бриз,
тих шепот на красиви думи.
Въображние не е нито каприз,
искри от обич блясват по между ни.
И няма нужда да отричам нищо тук,
не сме със теб за чувствата виновни.
Сърцата бият лудо като удар с чук,
и буйни са реки тук думите любовни.
И заедно надолу вечно ще текат,
води спокойни или буйни водопади.
Чертае любовта свой собствен път,
изгаря ни тя като огън с нежните си клади.
© Петър Петров All rights reserved.