Oct 28, 2013, 10:54 AM

Когато... 

  Poetry
645 0 17

Най-сигурното е,

че нищо не е сигурно.

Най-истинското

е под прага на лъжата.

Най-исканото е

в пропуснатите мигове -

под сянката на страха

и вината.

 

Най-чаканото

идва неочаквано.

Най-сладкото

в първия миг горчи.

Най-невъзможното

възможно е когато

се слеят

две изгубени мечти...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??