Aug 8, 2020, 7:30 AM

Когато тишината стане музика 

  Poetry » Love, Free verse, Other
1277 3 4

 

Една тайна... и луната гори

с най-тихата копнежна топлина...

Трепти астралното ми тяло...

Прелива във всички цветовù акорди...

Любов по устните ми скита...

В очите – магия – зрее възторг...

Полъх-съюзник в небето ме вдига...

В не-мисъл разтварям се...

И поемам по стръмното на страстта

с бяг-дихание... и светлина...

между покоя и хаоса...

 

                       © Павлина Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??