Баба разказва за вещица зла -
била беззъба и много проклета,
нощем летяла на стара метла,
сутрин закусвала с малки момчета.
После ме плаши с триглава ламя -
бълвала огън по хора и птици,
всявала ужас по цяла земя,
хапвала само красиви девици.
Бабинко мила, не знаеш ли ти -
няма по-силен и страшен от Батман,
ножове мята, стреля, лети,
най-героичният мъж на Земята.
© Нели Вангелова All rights reserved.