Dec 20, 2017, 11:48 PM

Коледа е магия! 

  Poetry » Other
353 2 10

Коледата чука на вратата.

Идват празниците светли.

Иска ми се с доброта,

да напълним днес пакетите,

не със стоките от Мола

и трапези със излишества.

Коледата е магия!

И Любов! А не количество!

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??