Тиха нощ, звездичка грее,
тя ни носи чудна вест.
Само Снежко вън лудее,
чакан празник почва днес!
Някой тропна вън на двора,
май дошли са коледари.
Тях ги срещат всички хора
и торбички пълнят с дáри.
Баба дава им геврече,
мама – ябълки червени.
- Дай парица – тате рече –
да са здрави и засмени!
Празникът така чудесен,
срещнат с питка и късмети,
с` звучна коледарска песен -
нека е честит и светъл!
http://www.vbox7.com/play:591579ecc3
Нека са честити и светли празниците
© Мария All rights reserved.