Feb 15, 2008, 11:16 AM

Колко сме малки! 

  Poetry » Other
1387 0 35
Колко сме малки! Шепа човеци!
Събрани в ръцете на Господ!
Небето вдига и спуска кепенци
и отваря вратите... без ропот!


Колко сме малки! Капка живот!
Започва шумно, а тихо завършва!
ДалИ сме взели или дали любов,
решава моментът, после издъхваме.


Колко сме малки! Мигово днешни!
Подранили понякога в спомен!
Никой не пита колко сме грешни!
Насила прекършени и без корен!



Моля, не поставяйте оценки! Бях свидетел на едно престъпление!
Две блъснати жени от фирма "Чистота". Не знам какво е състоянието им...

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??