Apr 25, 2023, 5:00 PM

Космична любов 

  Poetry » Love
495 4 13

Ще се обичаме ли или да?

Защото на любов ми замириса. 

Повиках те в мълчаната вода, 

която отразява всяка мисъл. 

 

Че ме обичаш си личи от раз, 

а силата ти ме хипнотизира. 

Прелитат метеори между нас, 

телата свирят на космична лира. 

 

Пулсираме в сърцето на мига -

жена и мъж, заляни от прибоя

на любовта, изпълнена с нега.

Копнееш да си мой, аз да съм твоя.

 

И нека в пръски да се разлетим, 

достигнали върха на апогея.

Дали ще можем пак да се родим,

ако случайно в капка оцелеем?!

 

25.04.23

Нина Сариева 

© Nina Sarieva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??