Краят
Краят на света. И се събудих.
Дори не знаех, че ме има...
И бързаше магия-вуду,
греха да пише в "Непростими"!...
Краят на последната Любов.
Оная, след която се изгубваш...
Райските врати са апостроф,
а в Ада - "нищото" не струва!...
Събудих се... И зная, че е днес...
Окръглен стоп желанията мои.
Страстите висят в противовес,
на деня, измислен от героите!...
© Таня Георгиева All rights reserved.