От майка си зная !
Че простотията не ходи във гората...и че тя е заболяване
за цял живот.
Крилата на душата
Моля ви от все сърце .
Забранете простотията!?
И не само със закон...
А с дела и факти я махнете.
Защото само тя умее
без нищо да те провали.
Човек със чест
в земята да го стрине.
И стари хора да пребие.
Дайте крила на душата
и тя ще въздигне телата.
С любов света ще изпълни
сърце и любов в едно
ще превърне!
Вържете душата със камък.
И тя тогава ще рухне.
Не само ще загине ...
А в едно с нея човека
ще погине!
Затова ви моля
по добри бъдете.
Простотията човешка
премахнете!
Усмивки и любов
в сърцето запазете...
И нека всички заживеем
в нашата родина,по добри ,
по чисти от преди!!!
© Ангел All rights reserved.