Jan 10, 2007, 10:11 PM

Крилати мисли 

  Poetry
725 0 4

 

 

Устните  лепнат... думите глъхнат скрити ,

преди да са проникнали през тях,

мислите хвръкват, като ято гургулици,

потърсили небето в своя страх...

Лъч слънчев блесва...чак в сърцето с пламък огнен,

напълвам в шепи от мечтите си зрънца,

да си ги върна, гургулиците сиротни,

те да ме топлят, с бели пухени крила...

 

© Дидислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??