Jul 22, 2011, 6:50 PM

Кроя тъгата... 

  Poetry
808 0 19

Кроя тъгата

със затворени очи.

Усещам я,

преди да я докосна.

Отрязвам

дългите илюзии-конци

и тихо

размотавам болката...

 

Изрязвам мислите,

разгъвам радостта...

Чертая

със вината - тънка креда.

Подгъвам Писаното

бавно и мълча...

Кроя тъгата,

за да облека Надеждата...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??