К У Ф А Р
Във дървения куфар на живота
съдбата дните ми по цвят подрежда.
Аз белите и черните без ропот
обличам. Но покълне ли надежда,
най-тъмните във светли прекроявам,
лицата им блестят от смях измити.
В последния си миг ще завещавам
таланта си да вярвам във мечтите.
© Мария Панайотова All rights reserved.
А на теб със закъснение честит имен ден! Нека е здраво името ти!