Кукувица
Свилогнезди летни птички,
мърморани със привички,
лекокрили, пъстрокрили,
пеперуден свят открили...
Цветнолистни тюркоази,
тревно кадифе - атлази,
животинки - малки и големи,
всяка в свои си дилеми...
А къде съм аз самата,
в тоя свят съм непозната,
свилогнезди летни птици...
а пък аз съм кукувица!
© Таня Георгиева All rights reserved.
Поздравявам те!