Sep 17, 2010, 12:19 PM

Към своя идеал 

  Poetry » Other
672 0 3

Обичам влакове,

щом отпътуват

и може би

те водят към добро...

Оставяш миналото,

плуваш,

държейки се за сламка,

и едно

искрящо нещо в тъмнината

те подсеща,

че си още жив!

Имаш цели и добрата

фея все ще долети...

А дори да си обичал

и оставил,

забравил

или пък сгрешил,

да си мразил

и да си прощавал,

сега си тръгваш,

вече си решил...

И не, не може да е бягство,

щом на някого мечта си дал!

"Обичах те, но бе за кратко,

сега вървя към своя идеал!.."

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??