Nov 28, 2008, 9:40 PM

Късче самородно злато 

  Poetry » Love
1324 0 16

Да обичаш не е саможертва.
Да обичаш не е - да си роб.
Любовта не иска нито клетва,
нито обещания до гроб.

Любовта е истинска, когато
може да си иде всеки миг.
Тя е късче самородно злато,
дом открило в твоите очи.

Затова, когато я извадиш
от гнездото й, текат сълзи.
Да обичаш не е - да забравиш.
Да обичаш значи - да простиш.

© Яким Дянков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??