Dec 20, 2009, 12:20 AM

Късчета 

  Poetry » Love
563 0 6

* * *

Удàри ме!

Със дума...

Не знаех, че толкоз боли!

Обичта ми се счупи

на хиляди парченца.

Хрущят между зъбите...

Горчи!

 

* * *

Признавам се за виновна!

 

За безрезервната обич!

За непредаденото доверие!

За искрените чувства!

За подадената ръка!

 

И присъдата е справедлива -

наивница!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??