Mar 12, 2009, 10:33 PM

Ледена магия 

  Poetry » Love
873 0 0

Бели планини на север се издигат някъде над нощното небе.

 

Ако успееш ти да ги преминеш, по пътеката от злато поеми.

 

Аз ще те посрещна от небето и ще те докосна нежно в нощта.

 

А ти като облак летен ще се издигнеш и ще стоплиш моята душа.

 

В буря аз ще се превърна, а ти - в необузданото море.

 

И само страстите ще помниш след магията от ледове.

 

Ще затихнат после ветровете.

 

Ще заспят тез снежни върхове.

 

Ще остане само спомен като светлина по звездното небе.

 

И зората като див сокол твоя сън ще отнесе.

 

Само болка сладка ще остане щом задухат ветрове.

© Алина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??