Jun 17, 2007, 11:05 AM

Лека нощ 

  Poetry
18879 0 8

 

 

 

слънцето отдавна зад хребета се скри

сънливо потрепват звезди

ухание на липи донася ветреца

под прозореца с цигулките си малки

нежно свирят щурчета

сега се отпусни

затвори очи

заспи

 

тихо идвам във съня ти

лека нощ с целувка ти желая

в унеса си се усмихваш

ръката ми към сърцето си притискаш

не я пускаш

не искаш да си тръгна

бъди спокоен

докато спиш при теб ще съм

ще бдя над твоя сън

спи спокойно

лека нощ

заспи

спи

спи


 


 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??