Jul 12, 2014, 11:15 PM

Летовници 

  Poetry » Other
1123 1 29

Лятото този безгрижен летовник

разпуска на плажа във бара,

носи разгърдена  риза без потник,

поръчва си вечност с кампари.

 

Зад тъмните цайси шарят очите,

Уикенд не е интересен,

топлес девойки посрещат вълните,

кастингът ще е до есен.

 

Морският бриз е в активната фаза -

вятърна и шеговита,

клюки нагоре-надолу разнася,

нищо е скрито-покрито.

 

Залезът тръпне в червената шатра,

загрява с гарафа винце,

нощта ще играе пак Клеопатра,

доволно потрива ръце.

 

 

 

 

 

 

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??