Oct 12, 2010, 10:16 PM

Ликьор 

  Poetry » Love
693 0 6

По кожата ти... с устните мечтая,

рисувам сладостта на всеки миг,

откривам красотата на безкрая...

Дали любов е... или сбъднат стих?

И като птици сме -  в събуден  полет,

сред облаци от  чувства и от плам,

когато съм със теб – там, нейде горе,

душите ни откриват своя храм...

И в него свободата споделена

за нас е най-желаният  затвор

и взимаме по чаша  вдъхновение,

и вкусваме небесния  ликьор...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??