Jun 19, 2008, 10:43 AM

Липсваш ми! 

  Poetry » Love
696 1 3

Много ми липсваш!
Мислите ми ти обзе със взлом,
чувствата – изпепеляващи душата.
С твоя поглед, мил и лъчезарен,
проникна в мен и в моя свят омаен.
Тялото ми тръпне всеки миг,
щом за теб бленувам.
Ръцете чакат твойте ласки.
Устните копнеят за нежните ти,
жарки, страстни и изпиващи целувки.
Ела при мен! Остани с мен и ме Обичай!

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??