Oct 15, 2006, 12:53 PM  

Листо 

  Poetry
535 0 2

Отронва се листо –

отлита си без шум.


Летя. накрая рухна

на стар забравен друм.


Потрепна и заглъхна

във вечна тишина,

и тука ще изгниепогребано 

в пръстта.

 

28.09.1984г.

 

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??