Feb 18, 2015, 8:58 AM

Луната в синьо 

  Poetry » Love
472 0 0

Недей да съжаляваш,

че сгрешил си.

Няма неразбрана суета!

Силата е в теб, 

когато си различен,

на сън докоснал синята луна.

 

Без лице,

от мрак ожесточено,

приел илюзиите на нощта.

когато се пробуждаш чрез сърцето,

с мечта докосваш синята луна.

 

За да и дариш от любовта си

една искрица светлина.

Очи замрежени в червено,

в оранжево запомнят синята луна.

 

Но ти недей да съжаляваш,

няма неразбрана суета!

Силата е в теб, 

когато си различен,

приел от вечния живот

на синята луна.

 

 

 

 

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??