May 15, 2006, 12:24 PM

Лунен танц 

  Poetry
693 0 1

Приятел в нужда се познава.

Но не обикновена…

И той- приятелят - се появява

И неочаквана надежда дава.

 

 

И не за слава

или благодарност!

Приятелят ти дава

безкористно и с радост.


 

Защото по-велико  от радостта ни няма.

А вселената е, май, безкрайна...

А ние хората сме на Земята стара

и на нея всички заедно оставаме.

 

А луната винаги ще свети…

И на белия и лик

ще танцуваме със тебе
вечно в този миг...


http://nikoga.hit.bg/

© Живко Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??