May 30, 2009, 7:52 AM  

Изпепеляване 

  Poetry » Love
987 0 17

И трябваше да има разстояния,

които любовта да прелети;

и трябваше да ми направят рани

годините – с несбъднати мечти,

 

за да прогледна и да се науча,

да видя  сънищата ти докрай...

Към теб вървях като планински ручей,

сега съм суха вейка и горя.

 

Запали ме една искрица малка,

дошла от най-далечния пожар.

Не виждаш ли от края на Земята

как пепел става моята душа?

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??