Feb 7, 2008, 9:47 AM

Лъжа грешно истинска... 

  Poetry » Love
620 0 2
Не искам да чувам стъпките ти
как отекват в тъмнината...
Не искам този вик от болка
пак да разкъса тишината!
Не си тръгвай... не ме оставяй безутешна,
старата болка пак ще обсеби душата.
С една лъжа, грешно истинска,
с една целувка, от мрака изплувала,
дай ми смисъл...
Дай ми, пък макар и наивница да ме прави това!!!
А така се страхувам,
страх от безутешна самота...

© Красинка кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??